četrtek, 24. september 2020

Kakovostne TV omarice

 Današnji trendi pri opremljanju interiorjev se vedno bolj nagibajo k minimalizmu, odprtosti in zračnosti prostorov. Tudi zato so klasične dnevne regale zamenjale bolj preproste TV omarice. Le-te so odlična rešitev za moderne TV sprejemnike, ki so od svojih predhodnikov mnogo večji in zato potrebujejo več prostora, a so hkrati tudi veliko bolj plitki, zato so lahko omarice bolj minimalistične in manjše globine.

TV omarice se v večjih dnevnih prostorih dopolnjujejo z elegantnimi komodami in vitrinami, ki nudijo dodaten prostor za shranjevanje, a hkrati prostora ne utesnjujejo. Pri opremljanju dnevne sobe je potrebno vzeti v obzir tudi dejstvo, da so v sodobnih hišah bivalni prostori združeni v en odprt prostor, zato je nujno, da se dnevna soba stilsko ujema z jedilnico in kuhinjo.

Pri izbiri pohištvenih elementov moramo paziti tudi, da izberemo artikle primerne kakvosti, saj bo v nasprotnem primeru naša uporabniška izkušnja slaba, življenska doba našega pohištva pa kratka. To še posebej velja za prostore, ki jih pogosto uporabljamo, kot je na primer dnevna soba.

Ni komentarjev:

Objavite komentar