sreda, 9. september 2015

Kuhinje po meri

Nakup kuhinjskega pohištva je eden večjih projektov pri gradnji oziroma prenovi doma. Verjetno niti dva prostora nista enaka, vsekakor pa imamo tudi tako različne okuse, da je vsaka kuhinja unikat. Na srečo so se proizvajalci kuhinjskega pohištva temu prilagodili in omogočajo izdelavo kuhinje po meri.

Pogosto med kupci kuhinj vlada prepričanje, da je mogoče dobiti kuhinjo po meri le pri mizarjih. Vendar to ni resnica, saj tudi veliki proizvajalci kuhinj omogočajo nakup kuhinje po elementih, v skrajnih primeri pa tudi predelavo posemeznih elementov natančno po željah in potrebah stranke.

Veliki proizvajalci pa imajo v primerjavi z majhnimi obrtniškimi mizarji to prednost, da zaradi ekonomij obsega dosegajo mnogo nižjo ceno vhodnih materialov, hkrati pa imajo zaradi avtomatizirane proizvodnje tudi nižje stroške dela, kar pomeni, da vam lahko ponudijo kuhinjo enake oziroma boljše kvalitete po nižji ceni. Serijska proizvodnja omogoča tudi hitro odkrivanje serijskih napak in odpravo le-teh.

V salonih kuhinj vam svetovalci pogosto kuhinjo tudi izrišejo s pomočjo 3D programa, kar pomeni, da si lahko kuhinjo bolj živo predstavjate.

Ni komentarjev:

Objavite komentar