sreda, 16. november 2016

Na kaj paziti pri nakupu kuhinje

Če se nakupa kuhinje lotimo pametno, lahko za ugodno ceno dobimo kakovostno pohištvo in aparate, ki nam bodo služili dolga leta. Za lažji nakup smo vam pripravili nekaj nasvetov, na kaj je potrebno paziti pri nakupu kuhinje.

Na prvem mestu vsekakor mora biti funkcionalnost. Dovolj delovne površine, korito, kuhališče in hladilnik razporejeni po pravilu zlatega trikotnika, dovolj shranjevalnih površin... Dobro načrtovana kuhinja nam omogoča, da pri pripravi hrane uživamo in se pri tem čim manj utrudimo.

Poleg tega je potrebno paziti tudi na to, da kuhinja dobro izkoristi prostor, v katerem se nahaja. Večina "resnih" proizvajalcev kuhinj sicer ponuja izdelavo po vaših merah, težave pa lahko nastanejo, ko kupujemo blok kuhinje, torej standardne sestave, ki so pogosto sicer ugodnejši, a se le redko dobro prilegajo v prostor.

Pomembno je tudi, kje kuhinjo kupimo. Načrtovanje kuhinje je kompleksen proces in le pravi strokovnjaki z dovolj izkušnjami vam lahko zares kakovostno splanirajo pohištvo. Poleg tega je pomembno, da trgovec stoji za svojim produktom ter hitro in brez zapletov rešuje morebitne reklamacije. Tudi monterska ekipa mora biti nujno izkušena, strokovna in natančna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar